Bågskyttegatan 2 D

Bågskyttegatan 2 D

Slutpris

2 975 000 kr


Jungfruplatsen— Mölndal

Bågskyttegatan 2 D


Slutpris
2 975 000 kr

Jungfruplatsen— Mölndal

FRÄSCH 3:A - FINA MATERIALVAL - LÅG AVGIFT

FIN 3:A - POPULÄRA HSB BRF ÄNGEN
Äntligen en av de stora treorna till salu. Mycket finlägenhet med genomgående stilfulla material. Välplanerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det moderna köket har högblanka vita luckor, mörka bänkskivor i granit, inbyggd ugn och micro i bra arbetshöjd. Det finns två stora sovrum och helkaklat fint badrum. Inglasad balkong i bästa soliga sydvästläge mot lugn innergård. Endast 1½ trappa upp i huset med lugnt bra läge i föreningen. Mycket fräsch lägenhet som bara är att flytta in i och trivas!

HSB BRF Ängen är en av Mölndals äldsta bostadsrättsförening med låga avgifter och fina traditioner som t.ex. årlig hemlig utflykt. En mycket stabil HSB-förening med nyrenoverade fina lummiga gårdar och flera gemensamma lokaler som ger hög trivsel.

Välkommen på visning!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
3 181 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 ½ tr (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-19

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Bågskyttegatan såldes av oss 2018-08-19. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Bågskyttegatan.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.