Bågskyttegatan 1 D / Jungfruplatsen / Mölndal

STOR 3:A MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE

Slutpris
2 390 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 523 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4
Såld
2018-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bågskyttegatan såldes av oss 2018-10-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på bågskyttegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jungfruplatsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor och ljus trea med totalrenoverat badrum och balkong i sydvästläge. Här bor du endast 10 min från Korsvägen med kollektivtrafik. Bra kommunikationer till bl.a Chalmers och Sahlgrenska.
Lägenheten erbjuder ett ljust kök med matplats som vetter mot innergården. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp. Väggen mellan köket och vardagsrummet går att riva för att skapa en öppen planlösning om så önskas. Ett stort totalrenoverat badrum med dubbla duschar och handfat som renoverats med både stil och smak. Två väl tilltagna sovrum med genomgående parkettgolv och totalt sju garderober och en härliga balkongen i oslagbart sydvästläge. Stor möblerbar hall.

I närhet finns även Safjällets naturområden, förskola, mataffär och annan nödvändig service. Riksbyggen BRF Jungfrun är en stabil förening med innergårdar, bra tvättstugor och gårdshus. I denna förening finns bl.a dygnet-runt-tvättstugor. Här kan man inget annat än trivas! Snabb inflytt möjlig. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration