Blandsädesgatan 6 B / Bifrost / Mölndal

RENOVERAD 2:A MED BALKONG

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 077 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blandsädesgatan såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Blandsädesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga 2:a med hög trivsel och toppmodernt kök. Lägenheten bjuder på väl tilltagna rum och en härlig balkong i högt och ostört läge. Om du skulle vilja bege dig till centrala Göteborg är busshållplatsen ett stenkast bort och tar dig till Sahlgrenska på 8 minuter alternativt till Linné på 12 minuter. Storleken på lägenheten är hela 67 kvm och detta medför möjligheten att dela av vardagsrummet för att addera ytterligare ett rum.

I närområdet finns Safjället med motionsslinga och härliga skogsområden med grillplatser. Närmsta matbutik är tvärs över vägen och med cykel så tar ni er till Mölndals nya innerstad med gott om butiker och restauranger samt ett kommande köpcentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration