Eklanda Hage 27 / Eklanda / Mölndal

Friliggande villa

Slutpris
4 400 000 kr
Referensnummer
162 058
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
30 026 kr/år
Tomtarea
415 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-06-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Eklanda Hage 27 såldes av oss 2014-06-24. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fräsch friliggande villa i barnvänliga Eklanda! Här bor du på två plan med ett modernt kök med plats för köksbord, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till ett stort inglasat uterum och trädgården som löper runt huset. På bottenplan finns även en fin entréhall och ett duschrum. På övre plan finner vi de tre ljusa sovrummen, en klädkammare samt det stora badrummet med tvättmaskin och torktumlare. På tomten finns allt i från äppel- och körsbärsträd samt rabarber, smultron och vinbär. Till barnens glädje finns det även en mysig lekstuga på framsidan av huset. Ett garage samt en parkering finns på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.