Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Mölndal / Eklanda
Eklanda Hage 7 B
Boarea: 115 kvm
Avgift: 6 626 kr/mån
Rum: 5 rum (3 sovrum)

Mölndal - Eklanda / Eklanda Hage 7 B

Altan i soligt västerläge

Välkommen till ett fint radhus i populära Eklanda! Här bor man med ett bra läge i området med en fin mindre uteplats på framsidan av huset samt en härlig altan i fritt läge på baksidan med sol från förmiddag till kväll! Bostaden är fördelad på tre plan. På entréplan finner man en hall, ett ljust kök med plats för köksbord, ett vardagsrum med utgång till altanen samt ett duschrum med tvättmaskin. På mellanplan finns tre ljusa sovrum samt ett duschrum. På övre plan når man ett rymligt allrum med gott om ljusinsläpp samt bra förvaring!

I Eklanda finns förskola, skola och affärscentrum samt Änggårdsbergens natur inom gångavstånd.

Sponsrade länkar
Eklanda Hage 7 B!
Eklanda Hage 7 B!
Kommande försäljning
Kommande försäljning
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  115 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Totalarea: 115 kvm. 94 kvm boarea + ca 21 kvm biarea/inredd vind.
 • Rum
  5 rum (3 sovrum)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1997
Energideklaration
 • Energiprestanda
  122 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2009-02-10
Ekonomi
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår internet, kabel-TV och parkeringsplats
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Inre reparationsfond
  4 451 kr (Senast kontrollerad: 2017-01-23)
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  0,1914900%
 • Andel av årsavg.
  1,91491%
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Eklanda Dunge. I föreningen finns 52 lägenheter.
 • Allmänt
  HSB BRF Eklanda Dunge har varit aktiv sedan 1997. Föreningen har totalt 14 radhus innehållande 52 lägenheter fördelat på 2 gårdar.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Det finns 2 stycken servicehus innehållande förråd, festlokal, bastu, styrelserum, soprum, cykelförråd och teknisk utrustning. Festlokalen får medlemmar hyra för ca 100 kr. De vackra husen, ligger i varsin ring kring två gröna gårdar.

  EKONOMI:
  I avgiften ingår: värme, vatten, sopor, kabel-TV, bredband, abonnemangsavgiften för IP-telefoni (samtalskostnaden tillkommer) samt 1 parkering med motorvärmare (kostnad för elförbrukning tillkommer på hushållselen)! I dagsläget finns ingen planerad avgiftshöjning.

  FÖRRÅD
  Det finns förråd i anslutning till husen.

  TV- INTERNET
  Comhem levererar TV-utbudet och Bredbandsbolaget levererar internetanslutning med fiber.

  PARKERING
  1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften. Det finns en motorvärmare vid parkeringsplatsen som styrs inifrån huset. Kostnaden för elförbrukningen betalas av lägenhetsinnehavaren.
  I övrigt finns det extra parkeringsplatser inne på gården.

  UPPVÄRMNING
  Husen värms upp av fjärrvärme.
  Entréplanet har golvvärme.
  Mellanplanet har vattenburna radiatorer.
  Övre plan värms upp med elradiator.

  Energideklaration utfördes 2009.

  HEMSIDA:
  Besök gärna föreningens hemsida: www.eklandadunge.se.
 • Kommande renoveringar
  En översyn av värmesystemet har påbörjats, för detta finns fonderade medel. Nästa större underhåll är estimerat till 2022, då taken behöver ses över. Styrelsen beslutade under budgetarbetet att bibehålla nuvarande avsättningstakt till sin underhållsfond.
 • Gjorda renoveringar
  2012 renoverades alla fasader. I samband med fasadrenoveringen har samtliga boningshus tilläggsisolerats. Även ytterdörrarna byttes ut och skärmtak över ytterdörrar sattes upp.
Området
 • Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och trygga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.
  Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!

  Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.

  Här finns också närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Mölndals Centrum och Frölunda Torg.

  Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med ett Västtrafikkort eller en biljett som gäller i Göteborg kan man resa till hållplatser i Eklanda utan att betala något extra (Omlottzon Eklanda). Perfekt för dig som pendlar! Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Eklanda Hage