Gärdegatan 2 C / Krokslätt / Mölndal

MODERN LJUS 4:A MED HISS - INGLASAT UTERUM

Slutpris
3 880 000 kr
Boarea
90,2 kvm
Avgift
5 441 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gärdegatan såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gärdegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

MODERN 4:A MED HISS - INGLASAT UTERUM
Ljus fin lägenhet med fina materialval och utsikt åt alla fyra väderstreck. Genomgående stora fönster med härligt ljusinsläpp. Välplanerat med öppna sociala ytor och en mer privat sovavdelning. Fint vardagsrum med utsikt mot Kallebäck och Göteborg. Här har säljaren valt att göra ett extra sovrum av en del av det tidigare vardagsrummet som med fördel kan användas som gästrum, sovrum eller kontor. Modernt kök från Vedum med ljusa luckor och mörk bänk med bardisk. Separat matplats i anslutning till köket med plats för många runt bordet. Välkomnande entré samt stort helkaklat badrum med golvvärme och separat tvättavdelning med arbetsbänk. Den mer avskilda sovdelen består av möblerbar hall, två sovrum och en klädkammare. Till detta kommer ett stort inglasat uterum i soligt västerläge med utsikt mot Krokslätts villastad. Hel skjutdörrsvägg som kan öppnas upp mot loftgången.

Här bor du mycket bekvämt och centralt i välskötta BRF Matildeberg II som stod färdigbyggt 2013. Man tar lätt hissen ner till källaren där det finns eget förråd samt varmgarage med garageplats att hyra. Stabil förening med tillgång till gästlägenhet för övernattande gäster. Bostaden ligger precis på gränsen mellan Mölndal och Göteborg med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns flera dagis, skolor, affärer, flera gym, vårdcentral, restauranger, pubar och Safjällets naturreservat för härliga promenader. Vill du cykla eller åka kollektivt når du Göteborgs centrum eller Mölndals nya centrum på endast 10 minuter. Hållplatsen Lana med både buss och spårvagn ligger knappa 100 m bort. Cykelavstånd till Chalmers och Sahlgrenska.

Välkommen på visning! Tidigt tillträde möjligt om så önskas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration