Gärdegatan 2 B

Gärdegatan 2 B

Slutpris

3 300 000 kr


Krokslätt— Mölndal

Gärdegatan 2 B


Slutpris
3 300 000 kr

Krokslätt— Mölndal

STOR 2:A SOM ENKELT GÅR ATT GÖRA TILL EN 3:A

På Gärdegatan 2B ges nu äntligen möjlighet att förvärva en stor modern och välplanerad tvåa om 72,2 kvm som enkelt går att göra till en trea för den som önskar. Lägenheten är belägen på femte våningen och nås med hiss. Balkongen är belägen i ett härligt soligt västerläge med insynsskyddad och fri sikt över Krokslätts mysiga villakvarter. Välkommen till ett boende som har alla bekvämligheter man kan önska sig.

Köket är stilrent och modernt med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Vidare har du en öppen och social planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet går det att sätta upp en vägg och göra ett till sovrum eller ett kontor för den som så önskar eller för den växande familjen. Badrummet är helkaklat i sobra toner med spotlights i taket och golvvärme. Här ges lyxen att ha både tvättmaskin och torktumlare, dusch med vikbara glasdörrar, handukstork, handfat med kommod och spegel samt toalett. Sovrummet är väl tilltaget och har tre garderober samt ingång till klädkammaren där de ges möjlighet till både häng och hyllförvaring. Från sovrummet når du balkongen där de ryms både loungegrupp och grill. Kök och vardagsrum har plisségardiner som sol- och insynsskydd och sovrummet har mörkläggande persienner. Till bostaden ingår ett källarförråd.

BRF Mathildeberg I är en stabil och välskött förening som stod färdigbyggt 2012. Man tar enkelt hissen ner till källaren där de finns varmgarage med garageplats att hyra samt möjlighet att tvätta bilen gratis för medlemmarna. Det finns även tillgång till gästlägenhet för övernattande gäster. Bostaden ligger precis på gränsen mellan Mölndal och Göteborg med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns flera förskolor, skolor, affärer, flera gym, vårdcentral, restauranger, pubar och Safjällets naturreservat för härliga promenader. Vill du cykla eller åka kollektivt når du Göteborgs centrum eller Mölndals nya centrum på endast 10 minuter. Hållplatsen Lana med både buss och spårvagn ligger knappa 100 m bort. Cykelavstånd till Chalmers och Sahlgrenska.

Välkomna på visning!


Boarea
72.2 kvm
Avgift
3 648 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-07-20

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Gärdegatan såldes av oss 2019-07-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gärdegatan.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.