Sök Meny
Såld

Mölndal - Broslätt / Gladiolusgatan 5 D

LJUS FIN 2:A - INGLASAD STOR BALKONG
Välkommen till denna ljusa rymliga bostadsrätt om välplanerade 64 m². Stor välkomnande möblerbar hall med fyra garderober. Ljust stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsbord. Utgång till den stora inglasade balkong med fritt soligt västerläge och vid utsikt åt tre väderstreck. Välplanerat ljust kök med stor matplats framför köksfönstret med samma utsikt. Gott om arbetsytor och bra förvaring. Ljust stort sovrum med plats för dubbelsäng och härligt vinkelfönster där man kan krypa upp och dricka morgonkaffet med morgonsol och utsikt över andra delen av Mölndal. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Bra förvaring i källarförråd.

BRF Smörhålan har en lummig innergård med lekplatser och utemöbler och grill. Här bor du ljust och rymligt i fin lägenhet i Broslätt med närhet till både kommunikationer, service och gångavstånd till Mölndals centrum samt Åby fritidscentrum för den sportintresserade.

Välkommen!

Sponsrade länkar
Mölndal / Broslätt
Gladiolusgatan 5 D
Slutpris: 2 170 000 kr
Boarea: 64 kvm
Avgift: 3 949 kr/mån
Driftkostnad: 497 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 3 tr
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Gladiolusgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!