Gladiolusgatan 2 A

Gladiolusgatan 2 A

Slutpris

2 375 000 kr


Broslätt/Centrum— Mölndal

Gladiolusgatan 2 A


Slutpris
2 375 000 kr

Broslätt/Centrum— Mölndal

Stor 3:A med stambytt badrum & stor balkong

En stor och välplanerad 3:a med insynsskyddad balkong. Här bor du endast en trappa upp med möjlighet att renovera om till din drömlya!

Lägenheten är fördelad på stambytt och helkaklat badrum i vitt med vädringsfönster som ger härligt ljusinsläpp, luftigt kök med stor matplats invid fönster, två rymliga sovrum med gott om garderober. Vidare in i vardagsrummet så återfinns generöst utrymme för matgrupp och soffgrupp samt den anslutande balkongen i soligt läge. Hallen är ljus och luftig och erbjuder gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter och här finns även den nya säkerhetsdörren.
I avgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, bredband, kabel-tv och telefoni.

Härifrån kan du cykla in till Göteborg på ca 30 min. Mölndals centrum ligger med gångavstånd och erbjuder gott om affärer, goda kommunikationer, förskolor, skolor, vårdcentral, tandläkare och naturen vid Åbykullen. I Broslätt finns bl.a. matbutiken Netto, frisör, konditori och pizzeria samt Åbys näridrottsplats med fotboll, handboll, basket, hinderbana och två boulebanor. I närheten finns travbana och fritidscentrum med simhall, ishall, badmintonhall, fotbollsplaner samt friidrottsbana.

Välkomna på visning!


Boarea
81 kvm
Avgift
4 332 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.