Gundas Gata 158 / Balltorp / Mölndal

Slutpris
1 660 000 kr
Referensnummer
134 141
Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 689 kr/mån
Driftkostnad
290 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gundas Gata 158 såldes av oss 2014-06-13. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle för dig som söker ett bekvämt boende. Mycket fint bostadsrättsradhus på 62,5 kvm i Balltorp med två uteplatser. Bostaden har genomgående nya ytskikt. Lägenhetens yta är fördelat på ett ljust och hemtrevligt kök med nya vitvaror och nymålade luckor, stort vardagsrum, fint sovrum, praktisk klädkammare samt rymligt badrum med möjlighet till delvis tvättrum. Du kan välja mellan två trevliga uteplatser, på framsidan i soligt sydost läge eller i lite lugnare läge på baksidan. Förråd i anslutning till bostaden finns.
I föreningen finns en fin kvartersgård med festlokal, bastu med dusch och en gästlägenhet för dina långvariga besökare.
Balltorp är ett väldigt lugnt och trevligt område nära naturen, golfbana och mataffär samt med bra bussförbindelser in till centrum.
Snabb inflytt möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.