Gundefjällsgatan 147

Gundefjällsgatan 147

Slutpris

4 300 000 kr


Balltorp— Mölndal

Gundefjällsgatan 147


Slutpris
4 300 000 kr

Balltorp— Mölndal

Gavelkedjehus i 2 plan med nybyggt uterum i barnvänliga Balltorp

Välkomna till Gundefjällsgatan 147 som ligger på en återvändsgata i barnvänliga Balltorp. Här får ni ett gavelkedjehus i två plan om totalt 134 kvm med tillbyggt isolerat uterum (2016) om ca 25 kvm, ett stort garage och en träaltan med fri utsikt tack vare hörntomten.

Det är mycket trevlig gemenskap i området och detta är ett hus som är perfekt för barnfamiljen med sitt gavelläge, hörntomt, sina tre till fyra sovrum, stort vardagsrum, tvättstuga, rymligt kök, två badrum på var sitt plan, gott om förrådsutrymmen, garage, isolerat uterum och två uteplatser. Här finns parkeringsplats utanför garaget för upp till 4 bilar. Fiber är även indraget.

I Balltorp bor man utanför tullarna, trivsamt och nära skola och förskola, skog och natur samt med bra bussförbindelser till Mölndal Centrum och Göteborg, stombuss 25 går var tionde minut på vardagar. I närheten finns både Hills och Torrekulla golfklubbar, varav Hills restaurang serverar god lunch med fin utsikt. Det finns cykelväg och gångväg genom Hills golfklubb till badplatser och promenadstråk i Sisjön och Oxsjön. Till Mölndals centrum och Kållereds köpstad tar det bara ett par minuter med bil. Astra Zeneca ligger på cykelavstånd.

Varmt välkommen att boka in er till visning!


Boarea/biarea
109/25 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
308 kvm
Rum
4,5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-09-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.