Hökegårdsgatan 14 A / Krokslätt / Mölndal

CHARMIG 1:A I HJÄRTAT AV KROKSLÄTT

Slutpris
1 840 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
2 598 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hökegårdsgatan såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Hökegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig och charmig 30-tals pärla i hjärtat av Krokslätt, med cykelavstånd till Göteborg centrum och Chalmers. Här bor man en trappa upp i huset med fönster i två väderstreck. Ett rejält kök med plats för matbord, ett ljust badrum med nyare möbler, stor möblerbar hall och ett fint allrum med plats för soffgrupp och dubbelsäng. Snabbt tillträde möjligt!

Kanonläge i lugnt och populärt område med närhet till Safjällets naturområden, Göteborgs centrum, Sahlgrenska, Chalmers, affärer och goda kommunikationer med buss. I närområdet finns även flera restauranger och avhämtningsställen samt servicebutik med postutlämning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration