Sök Meny
Såld

Mölndal - Broslätt / Irisgatan 2 A

STILFULL LJUS 3:A, MARKPLAN - INGLASAD BALKONG

Välkommen till denna moderna och stilfullt renoverade bostadsrätt med öppen planlösning. Ljust stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till den stora inglasade balkong med soligt söderläge. Modernt välplanerat kök i vitt och svart med gott om arbetsytor och bra förvaring samt fina vitvaror. Stor separat matplats framför köksfönstret med plats för långbord. Master bedroom ligger avskiljt och har praktisk ingång till badrummet. Det nyrenoverade andra sovrummet har egen utgång till balkongen. Helkaklat badrum med badkar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och separat toalett. Stor välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig samt hel garderobsvägg med skjutdörrar. Bra förvaring i källarförråd. BRF Smörhålan har en lummig innergård med lekplatser och utemöbler och grill. Här bor du mycket bekvämt i markplan utan trappor i en ljust modern lägenhet. Broslätt har närhet till både kommunikationer, service och gångavstånd till Mölndals centrum samt Åby fritidscentrum för den sportintresserade. Välkommen!

Mölndal / Broslätt
Irisgatan 2 A
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 857 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: Entréplan (inga trappor)
Såld: 2016-12-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Irisgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.