Sök Meny
Såld

Mölndal - Broslätt / Irisgatan 2 A

STILFULL LJUS 3:A, MARKPLAN - INGLASAD BALKONG

Välkommen till denna moderna och stilfullt renoverade bostadsrätt med öppen planlösning. Ljust stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till den stora inglasade balkong med soligt söderläge. Modernt välplanerat kök i vitt och svart med gott om arbetsytor och bra förvaring samt fina vitvaror. Stor separat matplats framför köksfönstret med plats för långbord. Master bedroom ligger avskiljt och har praktisk ingång till badrummet. Det nyrenoverade andra sovrummet har egen utgång till balkongen. Helkaklat badrum med badkar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och separat toalett. Stor välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig samt hel garderobsvägg med skjutdörrar. Bra förvaring i källarförråd.

BRF Smörhålan har en lummig innergård med lekplatser och utemöbler och grill. Här bor du mycket bekvämt i markplan utan trappor i en ljust modern lägenhet. Broslätt har närhet till både kommunikationer, service och gångavstånd till Mölndals centrum samt Åby fritidscentrum för den sportintresserade.

Välkommen!

Sponsrade länkar
Mölndal / Broslätt
Irisgatan 2 A
Slutpris: 2 550 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 4 906 kr/mån
Driftkostnad: 672 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: Entréplan (inga trappor)
Såld: 2016-12-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Irisgatan