Irisgatan 5 D / Broslätt / Mölndal

Fint renoverad 5:A i populära Broslätt

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
137 kvm
Avgift
8 380 kr/mån
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2018-06-08. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Irisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Broslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint renoverad 5:a om 137 kvm (som kan göras om till 6:a)! Denna ljusa lägenhet fördelas på ett stort och fräscht kök från 2014 med fina materialval, och en härligt köksö, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. I anslutning ligger den stora balkongen i söderläge. Det finns fyra ljusa och fina sovrum, en gästtoalett, ett duschrum och en rymlig hall med klädkammare. Lägenheten har gott om förvaringslösningar och här man kan inget annat än trivas!

Gångavstånd till Mölndal Centrum, skola, förskola, affär, strövområden samt bra kommunikationer. Naturområden och promenadstråkar finns i närheten och för den som vill så tar det ca 30 minuter att cykla in till Göteborg. Pendelstationen ligger endast några minuter bort. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration