Irisgatan 4 B

Irisgatan 4 B

Slutpris

2 395 000 kr


Broslätt— Mölndal

Irisgatan 4 B


Slutpris
2 395 000 kr

Broslätt— Mölndal

STILREN 4:A NÄRA CENTRUM-Balkong i söderläge

Välkommen till denna stilfulla 4:a om hela 92 kvm högst upp i huset med fri utsikt och stor balkong! Ljust stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till den stora balkongen med soligt söderläge. Modernt och ljust kök med ljusa luckor, rostfria vitvaror och spishäll. Här finns goda arbetsytor och bra förvaring samt bra utrymme för matplats invid köksfönstret. Badrummet är ljust och helkaklat med badkar, tvättmaskin, toalett samt handfat. Praktiskt vädringsfönster skänker fint dagsljus till detta rummet.
Vidare i bostaden återfinns här tre väl tilltagna och fina sovrum varav master bedroom ligger avskiljt och har en hel garderobsvägg för ypperlig förvaring. Stor, välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig på hängare alternativt i garderober. Bra extra förvaring i källarförråd. I avgiften ingår kabel-tv, värme och vatten.

BRF Smörhålan är en stabil förening med god ekonomi. En lummig innergård med lekplatser och utemöbler och grill. Här bor du mycket bekvämt med gångavstånd till centrum och nya Mölndals Galleria som har ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och gym. Åby fritidscentrum finns för den sportintresserade. Mycket goda kommunikationer till Göteborg.

Varmt välkomna till en fin bostadsrätt nära centrum!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 639 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.