Kakelösagatan 27 / Solängen / Mölndal

STOR LJUS VILLA - FINA SOCIALA UTRYMMEN

Slutpris
6 400 000 kr
Boarea/biarea
144/66 kvm
Driftkostnad
32 172 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
7 rum
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Kakelösagatan såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kakelösagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SÅLD PÅ FÖRHAND - VISNINGARNA INSTÄLLDA!
SNART FLER HUS TILL SALU I SOLÄNGEN, KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Ljus modern fin villa om totalt 200 m² på plan hörntomt i populära Solängen. Detta mysiga hus måste upplevas på plats!

Fantastisk entrévåningen med stora öppna sociala ytor och stora fönster med fint ljusinsläpp. Ljust modernt kök med två fönster, vackra mörka bänkskivor i granit och stor matplats. En halvtrappa ner ligger matsal och underbart vardagrum med öppet mot köket. På entrévåningen rymms även föräldrasovrum, helkaklat badrum och bra förvaring. Den mer privata övervåningen har stort allrum och två fina sovrum. Från övervåningen har man vid utsikt både söder & österut. Hel källarvåning med stor gillestuga, relaxavdelning med infraröd bastu & dusch, toalett, kallföråd och tre stora förrådsrum.

Från vardagsrummet når man den stora härliga altanen om nästan 50 m² som ligger i skyddat soligt sydvästläge. Här finns också ett mysigt uterum för sköna stunder även om det skulle regna. På den uppvuxna plana hörntomten med stor gräsmatta finns vedförråd, garage och gott om parkering.

Missa inte detta fina hus på Kakelösagatan 27 i mysiga Solängen. Här bor du trivsamt med gångavstånd till dagis, skolor och det framväxande serviceutbudet i Mölndals centrum. Nära till natur i Änggårdsbergen och Safjället. För den sportige ligger Åby fritidscentrum ett stenkast bort. Vill du cykla tar det drygt 20 minuter till Liseberg eller till Sahlgrenska.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration