Kungsbackavägen 95

Kungsbackavägen 95

Slutpris

4 800 000 kr


Rävekärr/Sandbäck— Mölndal

Kungsbackavägen 95


Slutpris
4 800 000 kr

Rävekärr/Sandbäck— Mölndal

FINT HUS - IDYLL MED STOR TOMT - FRITT LÄGE

MISSA INTE DENNA IDYLL!

Helt fritt läge utan insyn men ändå nära grannar, service, busshållplats men framför allt nära naturen. Stor hälig altan i anslutning till berg och skog. Huset är varsamt renoverat med moderna stillfulla materialval men bevarad charm med t.ex. originalparkett, gjutjärnsspis och taket i hallen utsmyckat av konstnär.

Den sociala entrévåningen rymmer stort vardagsrum med matsalsdel och öppen spis. Två ljusa fina sovrum med hela garderobsväggar med skjutdörrar. Välplanerat modernt stilfullt kök med fönster i två väderstreck. Helkaklat modernt badrum samt möblerbar hall. Hel källarvåning med mycket utrymme. Välkomnande stor entréhall med plats för det mesta. Mycket stor tvättstuga med två fönster. Fint förråd med vinhylla och stort arbetsrum med värmepanna. Hel vind ger extra förvaring.

Den stora tomten ligger utanför planlagt område och delar av tomten är naturtomt. Plan gräsmatta framför huset och fin altan på baksidan. Garage med fönster och stor uppfart med plats för många bilar och flaggstång.

Besiktningsprotokollet ligger under bilagor. Välkommen!


Boarea/biarea
79/59 kvm
Driftkostnad
33 812 kr/år
Tomtarea
2 112 kvm
Rum
3 rum
Såld
2019-05-03

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Kungsbackavägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kungsbackavägen.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.