Kvarnbygatan 45

Kvarnbygatan 45

Slutpris

3 650 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Kvarnbygatan 45


Slutpris
3 650 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

FANTASTISK BOSTAD MED STOR TERRASS, INGLASAD BALKONG & 2 BADRUM

Nu har du chansen att förvärva en stor trea belägen på Kvarnbyns bergskam. Här bor ni med två fantastiska balkonger, den ena på 13 kvm med eftermiddags-och kvällssol och den andra som är inglasad med morgon- och förmiddagssol med utsikt över Kvarnbyn och Mölndals antika delar. På Kvarnbygatan 45 flyttar du in i ett nytt fräscht hus i en anrik miljö där Mölndals historia gör sig påmind. Generös takhöjd och stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över de ljusa askfärgade parkettgolvet och de vitmålade väggarna. En bostad som är gjord för ett praktiskt och bekvämt liv i högklass.

Du stiger in i en luftig hall med plats för avhängning samt två garderober bakom spegeldörrar. Ett stort helkaklat badrum med spotlights, golvvärme, mörk klinker och vitt kakel. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva som skapar en egen tvättavdelning. Mittemot badrummet finns ytterliggare en toalett, vilket är oerhört sällsynt i 3:or. Stort kök i ljusa färger med gott om arbetsyta och stor matplats för 6-8 personer. Härifrån når du den inglasade balkongen som vetter åt forsen och ger en fantastisk utsikt.
Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med flera garderober samt master bedroom. Dessutom finns en praktisk klädkammare. Den stora balkongen om ca 13 kvm nås från vardagsrummet och erbjuder många soltimmar till solnedgång. Till lägenheten tillhör även ett källarförråd.

Här har du nära till sköna promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser vid Stensjön. Några minuter bort når man även naturområdet runt Gunnebo slott som erbjuder motionsspår, svampskog och god, närproducerad mat i slottets restaurang. Köp nybakat bröd från det lilla bageriet på Gamla torget. Ytterligare sju minuters promenad i samma riktning hittar Ni Mölndal centrum och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Här erbjuds goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget (Ni når busshållplatsen på ca 5 min promenad), tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar Er in till centrala Göteborg på bara 13 min.

I anrika Kvarnbyn har det skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 172 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.