Kvarnbygatan 45

Kvarnbygatan 45

Slutpris

2 100 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Kvarnbygatan 45


Slutpris
2 100 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

Jättefin etta på våning 4

Yteffektiv 1:a om hela 38 kvm i populära Kvarnbyn med öppen planlösning och fransk balkong. Ett ytterst modernt och komfortabelt hem med hög standard. Pendeln ligger 10 min bort med promenad som tar er till Göteborg på ca 6 min. Bra kommunikationer till Chalmers, Sahlgrenska, Linnéplatsen och Göteborg central.

Här erbjuds ett öppet och ljust hem med stilren finish och interiör. Stora glaspartier för rikligt ljusinsläpp, en stor klädkammare för ypperlig förvaring (som kan göras om till ett sovrum om man slår ut väggen och gör klädkammaren större) och en fransk balkong som erbjuder kvällssol. Köket är modernt i vit kulör från Marbodal med kvalitativ rostfri utrustning. Här finns god arbetsyta och många skåpluckor för bra förvaring. En öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum med given matplats vid fönster för upp till 6 personer. Ett helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel, goda förvaringsutrymmen och egen tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett mycket stilrent och bekvämt hem med många kvalitéer och låg avgift.

Här bor ni i ett attraktivt och historiskt område. Från bergskammen tar hissen er smidigt ner till Störtfjällsgatan där ni enkelt tar er vidare till Mölndals Centrum och knutpunkten Mölndalsbro. Mölndal är en grön stadsdel med naturområden som Safjället och Änggårdsbergen och här har ni dessutom nära till Stensjön och Gunnebo Slott.


Boarea
ca 38 kvm
Avgift
2 466 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-11-14

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2021-11-14. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan.

Boka värdering

Åsa Söderback

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.