Lammevallsgatan 13 / Solängen / Mölndal

Slutpris
5 260 000 kr
Boarea/biarea
161/25 kvm
Driftkostnad
36 468 kr/år
Totalareal
608 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-10-20
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Lammevallsgatan såldes av oss 2018-10-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Lammevallsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett stort 1-plans kedjehus på populära Solängen med ett centralt läge! Detta välplanerade hus behöver lite omsorg vad gäller ytskikt och vitvaror mm. Idag finns det fyra sovrum men det går att göra två till. I huset finns två vardagsrum varav ett med öppen spis, kök med matplats, tvättstuga, klädkammare samt bastu. De flesta rum har ett fint brutet innertak i klassisk 50-talsstil! Från tvättstugan kommer du ut till garaget så du slipper få regn på dig när du parkerat. Separat förråd finns på baksidan.

Här bor du trivsamt med gångavstånd till dagis, skolor och det framväxande serviceutbudet i Mölndals centrum. Nära till natur i Änggårdsbergen och Safjället. För den sportige ligger Åby fritidscentrum ett stenkast bort. Vill du cykla tar det drygt 20 minuter till Liseberg, Sahlgrenska och Askimsbadet.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten