Lammevallsgatan 13

Lammevallsgatan 13

Slutpris

5 260 000 kr


Solängen— Mölndal

Lammevallsgatan 13


Slutpris
5 260 000 kr

Solängen— Mölndal

Välkommen till ett stort 1-plans kedjehus på populära Solängen med ett centralt läge! Detta välplanerade hus behöver lite omsorg vad gäller ytskikt och vitvaror mm. Idag finns det fyra sovrum men det går att göra två till. I huset finns två vardagsrum varav ett med öppen spis, kök med matplats, tvättstuga, klädkammare samt bastu. De flesta rum har ett fint brutet innertak i klassisk 50-talsstil! Från tvättstugan kommer du ut till garaget så du slipper få regn på dig när du parkerat. Separat förråd finns på baksidan.

Här bor du trivsamt med gångavstånd till dagis, skolor och det framväxande serviceutbudet i Mölndals centrum. Nära till natur i Änggårdsbergen och Safjället. För den sportige ligger Åby fritidscentrum ett stenkast bort. Vill du cykla tar det drygt 20 minuter till Liseberg, Sahlgrenska och Askimsbadet.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
161/25 kvm
Driftkostnad
36 468 kr/år
Tomtarea
608 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2018-10-20

Mäklarhuset Mölndal

Denna kedjehus på Lammevallsgatan såldes av oss 2018-10-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Lammevallsgatan.

Boka värdering

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.