Matildebergsgatan 45 / Krokslätt / Mölndal

CHARMIG 30-TALS VILLA I KROKSLÄTT - IDYLL MED LUMMIG TRÄDGÅRD

Slutpris
7 650 000 kr
Boarea/biarea
157/70 kvm
Driftkostnad
26 331 kr/år
Totalareal
529 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Matildebergsgatan såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Matildebergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

CHARMIG 30-TALS VILLA I KROKSLÄTT - IDYLL MED LUMMIG TRÄDGÅRD
Missa inte denna oas i populära Krokslätt endast två hus från Göteborgsgränsen. Mysig 30-talsvilla som ligger högt upp på lugna Matildebergsgatan vilket ger vid utsikt över området. Charmigt gult hus med vita knutar och brutet tak. Flera fina altaner, välj mellan sol och skugga hela dagen. Som de flesta villor i Krokslätt var huset från början byggt för två familjer och är varsamt ombyggt till att passa en familj.

Social entrévåning som rymmer stort vardagsrum, matsal med burspråk, två verandor, stort kök och gästtoalett. Den mer privata övervåningen rymmer tre ljusa sovrum, balkong och stort badrum med både badkar och dusch. Från alla fönster slås man av fantastisk utsikt. Hel källarvåning med stort snickarrum, tvättstuga, pannrum med bergvärme och flera stora förrådsrum.

Insynsskyddad underbar uppvuxen lummig villatomt. Stor gräsmatta, fina rabatter och många fruktträd och fina perenna växter som t.ex. rododendron. Mycket bra centralt läge med nära till allt. Ett stenkast från busshållplats, dagis och skolor.

Besiktningsprotokollet ligger under bilagor!
Välkommen att besöka denna idyll!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration