Safjällsgatan 3

Safjällsgatan 3

Slutpris

5 800 000 kr


Toltorpsdalen— Mölndal

Safjällsgatan 3


Slutpris
5 800 000 kr

Toltorpsdalen— Mölndal

VÄLSKÖTT VILLA - BÄSTA LÄGE I TOLTORPSDALEN

VÄLSKÖTT VILLA - BÄSTA LÄGE I TOLTORPSDALEN

Välskött villa med bra planlösning och ljusa rymliga rum. Mycket bra läge på lugn hörntomt nära naturen i Safjället. Ljus entrévåning med stor social avdelning med vardagsrum i vinkel, bibliotek, TV-rum, ljust kök och stor välkomnande hall. Idag finns tre fina sovrum med möjlighet att göra många fler. Helkaklat badrum med badkar. Utgång till härlig insynsskyddad altan i bästa söderläge.

Hel undervåning med stora utrymmen och separat ingång med stora möjligheter för uthyrning eller verksamhet. Stort ljust hobbyrum med två fönster, kontors & pannrum som använts som sovrum, tvättstuga, badrum med dusch och inre hall med förvaring. Till detta finns den stora verksamhetsdelen som tidigare var tapetserarverkstad som omfattar stort rum, snickarverkstad samt syrum. Inbyggt garage samt plats att parkera flera bilar på tomten.

Fin uppvuxen villaträdgård som är omgärdad av uppvuxen vintergrön häck och ger utrymme för både sol och skugga efter önskemål. Här finns både gräsmatta, vackra träd, buskar och många vackra perenna blommor. Hela trädgården är en avskild oas med vackra växter som japansk körsbär, Magnolia, vintergrön Rododendron, klängros, rabarber och många lökväxter. Nära skola, dagis, buss och service.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
114/103 kvm
Driftkostnad
33 021 kr/år
Tomtarea
657 kvm
Rum
9 rum (4-7 sovrum)
Såld
2018-06-19

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Safjällsgatan såldes av oss 2018-06-19. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Safjällsgatan.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.