Safjällsgatan 3 / Toltorpsdalen / Mölndal

VÄLSKÖTT VILLA - BÄSTA LÄGE I TOLTORPSDALEN

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea/biarea
114/103 kvm
Driftkostnad
33 021 kr/år
Rum
9 rum (4-7 sovrum)
Såld
2018-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Safjällsgatan såldes av oss 2018-06-19. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Safjällsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Toltorpsdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VÄLSKÖTT VILLA - BÄSTA LÄGE I TOLTORPSDALEN

Välskött villa med bra planlösning och ljusa rymliga rum. Mycket bra läge på lugn hörntomt nära naturen i Safjället. Ljus entrévåning med stor social avdelning med vardagsrum i vinkel, bibliotek, TV-rum, ljust kök och stor välkomnande hall. Idag finns tre fina sovrum med möjlighet att göra många fler. Helkaklat badrum med badkar. Utgång till härlig insynsskyddad altan i bästa söderläge.

Hel undervåning med stora utrymmen och separat ingång med stora möjligheter för uthyrning eller verksamhet. Stort ljust hobbyrum med två fönster, kontors & pannrum som använts som sovrum, tvättstuga, badrum med dusch och inre hall med förvaring. Till detta finns den stora verksamhetsdelen som tidigare var tapetserarverkstad som omfattar stort rum, snickarverkstad samt syrum. Inbyggt garage samt plats att parkera flera bilar på tomten.

Fin uppvuxen villaträdgård som är omgärdad av uppvuxen vintergrön häck och ger utrymme för både sol och skugga efter önskemål. Här finns både gräsmatta, vackra träd, buskar och många vackra perenna blommor. Hela trädgården är en avskild oas med vackra växter som japansk körsbär, Magnolia, vintergrön Rododendron, klängros, rabarber och många lökväxter. Nära skola, dagis, buss och service.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration