Samuel Norbergsgatan 9

Samuel Norbergsgatan 9

Slutpris

2 900 000 kr


Kvarnby— Mölndal— Göteborg— Nyproduktion

Samuel Norbergsgatan 9


Slutpris
2 900 000 kr

Kvarnby— Mölndal— Göteborg— Nyproduktion

Nyproducerad tvåa i anrika Kvarnbyn med balkong om ca 19 kvm

Nu har du chansen att vara den första som får flytta in i en exklusiv och modern tvåa med en fantastisk balkong om hela 19 kvm. På våning 4 av 9 (med hiss) i ett sprillans nybyggt hus bor du bekvämt i en anrik miljö där Mölndals historia gör sig påmind. Högt i tak och stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket i modern stil.

Du stiger in i en luftig hall med plats för avgängning samt garderob. Ett helkaklat badrum med spotlights, grå klinker och vitt kakel. Tvättmaskin och torktumlare under en praktisk bänkskiva som skapar en egen tvätt avdelning. Stort kök från Marbodal med gott om arbetsyta. Hela köks- och vardagsrumsväggen har överskåp som skapar smarta förvaringslösningar. Köket går i vitt och grått med utrustning som bl.a. diskmaskin, dubbla diskhon, mörkgrå bänkskiva och kakel samt skåpsbelysning ovan bänk. Vidare är bostaden planerad med ett rymligt sovrum med spegelskjutdörrsgarderober. Den stora balkongen om ca 19 kvm nås från både sovrummet och från vardagsrummet. Balkongen har glasräcken och vetter mot naturen. Dessutom finns det två gemensamma takterrasser högst upp på varje hus, som passar perfekt för bl.a. mingel och solning.

På Samuel Norbergsgatan 9 bor du dessutom nära allt. Några minuters promenad tar dig både till Stensjön och dess badplatser och fina natur, skolor, affärer, butiker och kommunikationer. Nära till Mölndals centrum där nya Mölndals Galleria har öppnat med flertalet butiker, restauranger och gym. Dessutom finns en busshållsplats vid Gamla Torget som tar dig till både Mölndals centrum och Frölunda torg. Från Mölndals Centrum avgår både buss, tåg och spårvagn. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig på cirka 10 minuter raka vägen till Korsvägen från Mölndals station.

Varmt välkomna på visning av denna fina lägenhet!

Bostaden kommer vara redo för inflytt preliminärt 2018-04-24. Visning sker på mäklarens kontor då bostaden är under byggnation. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.


Boarea
63.4 kvm
Avgift
3 738 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2018-02-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.