Södra Nedanvägsgatan 22B

Södra Nedanvägsgatan 22B

Slutpris

2 900 000 kr


Åby— Mölndal

Södra Nedanvägsgatan 22B


Slutpris
2 900 000 kr

Åby— Mölndal

TOTALRENOVERAD 4:A MED SÖDERBALKONG - Stabil förening!

Välkomna till en stor och härlig lägenhet med fyra rum och kök som genomgått en totalrenovering! Möjlighet att göra om till en 5:a finns också, perfekt för den växande familjen. Stabil Riksbyggenförening med god ekonomi, i avgiften ingår dessutom bredband, kabel-tv, telefoni, varmvatten och kallvatten. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med flertalet aktivitetsmöjligheter inom gångavstånd, och lägenheten ligger högst upp i huset med fritt läge och stor balkong i soligt söderläge.

Stambytt och helkaklat badrum som totalrenoverades 2011, här finns bekväma attribut som bl.a golvvärme, tvättmaskin, god förvaring, vägghängd wc och vädringsfönster. Nytt kök från 2016 där maskinparken är från samma år med bl.a. diskmaskin, spis, ugn, kyl/frys och fläkt. Ljusa skåpluckor och solid träbänkskiva, mycket stor matplats intill fönstret som går i öppnare anslutning mot vardagsrummet. Här är samtliga ytskikt renoverade 2016, och balkongen som ligger i anslutning, har bekvämligheter som trätrall och markis. Den stora hallen ger ett luftigt intryck och erbjuder både garderob och kapphylla. I anslutning finns en gäst-wc samt en klädkammare som även kan användas som lekrum/kontor vid behov. 3 väl tilltagna sovrum med mycket ljusinsläpp, varav master bedroom även erbjuder ypperlig förvaring i form av 7 garderober.

Inom gångavstånd finns förskola, skola, mataffär, busshållplats, fotbollsplan, lekplatser, badmintonhall, badplats, med mera. Men en kort cykeltur är ni framme vid nya Mölndals Galleria samt knutpunkten för kollektivtrafiken. Välkomna till en lägenhet man inte kan annat än att trivas i. Vi ses på visning!


Boarea
90.5 kvm
Avgift
4 572 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2
Såld
2019-04-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.