Toltorpsgatan 133

Toltorpsgatan 133

Slutpris

2 900 000 kr


Mölndal

Toltorpsgatan 133


Slutpris
2 900 000 kr

Mölndal

2:A I TOPPSKICK!

Lägenhet i toppskick som stod klar 2013!
Ljus och rymlig 2:a om 63 kvm med rymlig balkong mot söder. Bostaden är genomgående i mycket bra skick med ekparkett på golv och med ljusa, målade väggar. Planlösningen är öppen och social med ett stort vardagsrum som smälter samman fint med köket. Här finns det gott om fönster som ger ett härligt ljus i bostaden, och även balkongdörr med utgång till den rymliga balkongen i söderläge. Badrummet är helkaklat med ljusa, rektangulära kakelplattor på vägg och grå, kvadratiska klinker på golvet med skön golvvärme. Här återfinns ett duschhörn i glas, vacker och praktisk kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I det rymliga sovrummet finns gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob samt ytterligare möblemang, och i hallen finns även här generösa skjutdörrsgarderober med spegeldörrar.

Långt tillträde möjligt.

På Toltorpsgatan 133 bor du med utmärkta kommunikationer utanför dörren i form av buss 25 mot Göteborg samt Mölndals nya innerstad och galleria. Här avgår även buss 186 via Sisjön och till Frölunda torg. Naturen är även den alldeles inpå knuten i form av antingen Safjället eller Änggårdsbergen.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 421 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
En trappa (Hiss finns)
Såld
2018-10-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.