Varmblodsgatan 1 A

Varmblodsgatan 1 A

Slutpris

2 260 000 kr


Åby— Mölndal

Varmblodsgatan 1 A


Slutpris
2 260 000 kr

Åby— Mölndal

MODERN OCH LJUS GAVELLÄGENHET

Välkommen till Varmblodsgatan 1A, här ges möjlighet att förvärva en genomgående ljus och välplanerad gavellägenhet. Bostaden är 69 kvm och omgjord till en 2,5:a. Här finns ett stilrent och totalrenoverat kök från 2015 med en trevlig matplats vid fönstret. Ett stort och rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matsalsbord. Från vardagsrummet har du stor balkong under tak med infra värmare. Balkongen är belägen i ett härligt söderläge. Fint renoverat sovrum med en hel vägg med skjutdörrsgarderob som ger bra förvaring. Helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin. Stor möblerbar hall med ingång till klädkammare/kontor.

Föreningen är populär och välskött med trevliga gröna och insynsskyddade innergårdar. Gemensam lyxigt bastu och stor föreningslokal. BRF Mölndalshus är en stabil förening, där månadsavgiften inte höjts sedan 2012!

Bostaden ligger centralt belägen med närhet till kommunikationer, affärer och med gångavstånd till Mölndals galleria som har 65 nya butiker, flertal restauranger och caféer.

Varmt välkomna!


Boarea
69 kvm
Avgift
3 767 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-16

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Varmblodsgatan såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Varmblodsgatan.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.