Varmblodsgatan 1 A / Åby / Mölndal

MODERN OCH LJUS GAVELLÄGENHET

Slutpris
2 260 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 767 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Varmblodsgatan såldes av oss 2019-01-16. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Varmblodsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Varmblodsgatan 1A, här ges möjlighet att förvärva en genomgående ljus och välplanerad gavellägenhet. Bostaden är 69 kvm och omgjord till en 2,5:a. Här finns ett stilrent och totalrenoverat kök från 2015 med en trevlig matplats vid fönstret. Ett stort och rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matsalsbord. Från vardagsrummet har du stor balkong under tak med infra värmare. Balkongen är belägen i ett härligt söderläge. Fint renoverat sovrum med en hel vägg med skjutdörrsgarderob som ger bra förvaring. Helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin. Stor möblerbar hall med ingång till klädkammare/kontor.

Föreningen är populär och välskött med trevliga gröna och insynsskyddade innergårdar. Gemensam lyxigt bastu och stor föreningslokal. BRF Mölndalshus är en stabil förening, där månadsavgiften inte höjts sedan 2012!

Bostaden ligger centralt belägen med närhet till kommunikationer, affärer och med gångavstånd till Mölndals galleria som har 65 nya butiker, flertal restauranger och caféer.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration