Västra Eklanda höjd 47 / Eklanda / Mölndal

Altan och gräsmatta

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea
ca 150 kvm
Driftkostnad
38 780 kr/år
Totalareal
263 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna parhus på Västra Eklanda Höjd såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Västra Eklanda Höjd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västra Eklanda Höjd 47! Ett parhus med ett underbart läge i området. På entréplan finns en ett kök med plats för köksbord i burspråk, ett rymligt vardagsrum med stor matsalsdel, tvättstuga, hall och helkaklat badrum. På entréplan ligger ny ekparkett samt att det är nymålade väggar. På mellanplan finner man 4 ljusa sovrum varav ett med balkong samt ett familjebadrum. På övre plan finns ett stort extra allrum/ tv-rum, här finns även gott om förvaringsmöjligheter. På baksidan finner man en härlig altan och gräsmatta i soligt sydvästläge. Förråd och carport finns på tomten. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Eklanda

Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och barnvänliga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.

Service

Här finns närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Frölunda Torg och Mölndals Centrum med nya Gallerian.

Natur och fritid

Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med ett Västtrafikkort eller en biljett som gäller i Göteborg kan man resa till hållplatser i Eklanda utan att betala något extra (Omlottzon Eklanda). Perfekt för dig som pendlar! Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.

Familjeliv

Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.