Vetekornsgatan 21

Vetekornsgatan 21

Slutpris

1 650 000 kr


bifrost— Mölndal

Vetekornsgatan 21


Slutpris
1 650 000 kr

bifrost— Mölndal

Mycket fräsch lägenhet med fritt läge med stora fönsterpartier i kök och vardagsrum som gör att dagsljuset flödar fint genom hela lägenheten. Bostadens 68 kvm fördelas sig på en ljus och välkomnande entré med säkerhetsdörr, fint sovrum med utgång till söderbalkong, stort och lättmöblerat vardagsrum med fin originalparkett och helkaklat, modernt, duschrum (2014) med tvättmaskin och golvvärme. Köket är ljust och har nymålade luckor (-09), nytt kakel (-11), stor matplats med utsikt över den fina innergården och Änggårdsbergen . Samtliga väggarna är målade och i samtliga rum är det fina golv. Här bor du med flera promenadstråk inpå knuten och 45-50 min promenad till Botaniska.


Boarea
68 kvm
Avgift
4 187 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3
Såld
2016-01-14

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Vetekornsgatan såldes av oss 2016-01-14. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vetekornsgatan.

Boka värdering

Åsa Söderback

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lotta Anteros

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.