Vetekornsgatan 13 / Mölndal

Fin 3:a endast en trappa upp med balkong i sydväst

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
5 091 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2017-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vetekornsgatan såldes av oss 2017-10-03. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vetekornsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vetekornsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad, fräsch och stor lägenhet med balkong säljs för ett accepterat pris om 2,3 milj - först till kvarn! Här bor du endast 15 min från Korsvägen. Lägenheten ligger endast en trappa upp och erbjuder en luftig och rymlig hall, ett totalrenoverat kök från 2016, ett vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matgrupp. Två väl tilltagna sovrum i ljusa färger samt en praktisk klädkammare. Som pricken över i:et är badrummet väldigt stort med både badkar, dusch, tvättmaskin och två handfat. Balkongen vetter åt sydväst och erbjuder solljus från tidig eftermiddag till sen kväll.
Snabbt tillträde möjligt!

Här bor du endast 15 minuter från Chalmers med buss, och med gångavstånd till skolor, affärer, naturområden och Mölndal centrum. Välskött förening med trivsam innergård. Varmt välkomna att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration