Sök Meny
Såld

Mölndal / Vetekornsgatan 29

Nyrenoverad och välplanerad lägenhet med allt du kan önska dig!

Totalrenoverad (2017) och välplanerad lägenhet med allt du kan önska dig! Missa inte denna pärla! Här välkomnas du av en stor hall med många garderober, två rejäla sovrum med vackert golv och ljusa väggar. Det nya köket är en klass för sig med bl.a stor matplats intill fönster, kyl & frys i fullföljd med icemaker, induktionshäll, diskmaskin och bra förvaringsplats. Det ljusa & helkaklade badrummet erbjuder bl.a golvvärme, badkar, handdukstork och tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och ljust med plats för soffgrupp och matbord för minst 6 pers. Som pricken över i:et har denna lägenhet även en rymlig balkong i bästa och soliga sydvästläge! Snabbt tillträde är möjligt.

Här bor du endast 15 minuter från Chalmers och Korsvägen med buss, och med gångavstånd till skolor, affärer, naturområden och Mölndal centrum.

Missa inte chansen att få bo högt och bra i denna otroligt fina och nyrenoverade lägenhet med sociala ytor. Välskött HSB förening med trivsam innergård. Varmt välkomna att trivas!

Sponsrade länkar
Mölndal
Vetekornsgatan 29
Slutpris: 2 650 000 kr
Boarea: 82 kvm
Avgift: 5 091 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3
Såld: 2017-07-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Vetekornsgatan