Vetekornsgatan 5

Vetekornsgatan 5

Slutpris

2 425 000 kr


Bifrost— Mölndal

Vetekornsgatan 5


Slutpris
2 425 000 kr

Bifrost— Mölndal

Renoverad 5:a som präglas av modernitet

Ett synnerligen välplanerat och genomgående tilltalande hem som präglas av modernitet och exklusivitet. Renoverat 2017 med allt en familj kan tänkas behöva. Modernt kök med stilsäker interiör, mycket förvaringsyta och stor matplats. Helkaklat och fullutrustat badrum med elegans. 4 stora och ljusa sovrum med garderober, två klädkammare för god förvaringsyta, en praktisk gäst-wc, ett öppet och stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp och en balkong i högt och fritt läge med eftermiddags- och kvällssol.

Här bor du nära Änggårdsbergens natur och strövområden. Mataffär, skolor och goda kommunikationer finns i närheten, samtidigt som Göteborgs puls, Sahlgrenska och Chalmers ligger några minuter bort med buss. Hållplats finnes endast några 100 meter från huset där bland annat buss nummer 25 avgår och tar dig till Linnéstaden på endast 12 minuter likaså tar buss nummer 186 dig raka vägen till Korsvägen på endast 12 minuter.


Boarea
114 kvm
Avgift
6 772 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2017-12-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.