Södra Sjöritz 13

Södra Sjöritz 13

Slutpris

2 050 000 kr


Munkedal

Södra Sjöritz 13


Slutpris
2 050 000 kr

Munkedal

Välskött enplansvilla på Torreby!

Nu kan vi erbjuda denna mycket välskötta enplansvilla med havsnära och lugnt läge på trivsamma Torreby i Munkedal. Villan är stillsamt placerad på upphöjd tomt med solljus hela dagen. Fristående och isolerad gäststuga och en friggebod finns på tomten. Här har vi ett hus som utnyttjar sina kvadratmeter väl med fyra sovrum, två toaletter, stort fint vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp, kök och vardagsrum i anslutning till varandra där även en braskamin sprakar hemtrevligt, här kan man sitta och njuta av en brasa medans man blickar ut genom altanens glasdörrar. Utgång från vardagsrummet till stort inglasat uterum med infravärme. Inbyggt garage med plats för en bil samt parkeringsplatser framför garaget. Här bor man i vacker miljö med naturen och lugnet som granne, från huset är det promenadavstånd till havet, bad och båtliv samt till den vackra 18-hålsbanan belägen i Torrebys slottspark. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
126/40 kvm
Driftkostnad
31 728 kr/år
Tomtarea
1 733 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-12

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Södra Sjöritz såldes av oss 2019-03-12. Se alla våra försäljningar i Munkedal samt även på Södra Sjöritz.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.