Kosterbaden Lgh 5 / Nordkoster / STRÖMSTAD / Nyproduktion

Kosterbaden Nordkosters pärla!

Kosterbaden
Pris
1 995 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
29,3 kvm
Avgift
3 602 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Visningar
 • Lör 18 aug 13:15-14:30

  Öppen visning

Boka

Kosterbaden Fritid, står nu färdigt för OMGÅENDE INFLYTTNING! Havsnära lägenheter med egen båtplats!

Ta del av ett unikt boende mitt i Kosterhavets nationalpark på vackra Nordkoster - platsen med flest soltimmar i Norden.
Kosterbaden Fritid är en bostadsrättsförening med 20 moderna lägenheter i fem byggnader endast 200 m från havet vid Vettnet. Precis intill lägenheterna finns en mindre restaurang, som är öppet alla dagar från Midsommar till ca 15 augusti.
Inflyttning i lägenheterna som är på 29-50 kvm startade den 22 juni 2018, och alla lägenheter är inflyttningsklara och redo för omgående tillträde.
Lägenheterna levereras fullt möblerade, med sängar köksmöbler, bäddsoffa och komplett köksutrustning, som porslin, glas, bestick, kastruller och allt annat.
Alla lägenheter kommer att ha tillgång till egen båtplats i den intilliggande småbåtshamnen.
Intresserad?
Kontakta oss för privat visning av lägenheterna.
Mäklarhuset Robert Andersson +46(0)70 330 35 34

Koncept
Kosterbaden är en Bostadsrättsförening med 20 lägenheter uppförda i 5 byggnader samt en byggnad med en mindre restaurang endast 200 meter från havet. Många lägenheter har en vidunderlig havsutsikt.
Konceptet passar dig som älskar vacker natur och vill kunna njuta av Kosters fantastiskt lugna atmosfär men ändå vill bo med en hög standard. Vackra stränder och fina havsvikar finns precis intill.
Alla lägenheter är komplett möblerade och har fullutrustat kök med spis, micro, kyl/frys och diskmaskin. All nödvändig köksinredning samt porslin ingår också. Du har alltså möjlighet till fullt självhushåll i din lägenhet. Enklare servering erbjuds i restaurangen vissa delar av året.

Interiör
Alla rum har Alloc skeppsgolv i vitoljad ek med golvvärme, samt liggande roughpanel på väggarna som ger en härlig kustkänsla. Badrummet däremot är helkaklat med klinkergolv och golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch, toalett, handfat, badrumsskåp samt kombinerad tvätt och torkmaskin.
Det moderna köksutrymmet är fullt utrustat med kyl/frys, över/underskåp, diskmaskin, köksfläkt med kolfilter, spishäll (induktionshäll), mikrovågsugn och med en uppsättning av porslin och husgeråd.
Vardagsrumsdelen är inredd med bäddsoffa, soffbord, TV med väggstativ och alla lägenheter är möblerade och inredda med sängar, täcken och kuddar, soffor, bord och stolar.
Lägenheterna har trevliga uteplatser med balkongräcken av glas med trälejdare. Lägenheterna skärmas av med skärmväggar av trä i samma färg som fasaderna.
Egen båtplats
När man köper en fritidsbostadsrätt i Kosterbaden får man tillgång till en båtplats i Vettnets hamn endast 200 meter från anläggningen.
Båtplatserna uppförs i samarbete med Nordkosters Hamnförening som också kommer förvalta båtplatserna. Det tillkommer en årsavgift för båtplatsen, som blir utrustade med Y-bommar för småbåtar.
Att kunna åka till Kosterbaden när man vill och alltid ha en egen båtplats är en unik förmån för dig som äger en fritidsbostadsrätt på Kosterbaden.

Anläggningen
Mellan byggnaderna ligger trätrall som gör att lägenheterna är lätta att hålla rena. Det finns en trevlig gemensam grillplats med Weber grill. På marken ligger betongplattor.
En syrenhäck kommer att omringa anläggningen. På marken ligger betongplattor och gräsmattor. I anslutning till vägen finns en grusad yta med plats för cykelställ.
Restaurangen kommer drivas i ett lugnt koncept med enklare rätter med inriktning på fisk och skaldjur (kötträtter serveras också) samt eventuellt möjligheter för mindre kalas, bröllop och dylikt. Restaurangen har en stor och trevlig uteservering.
Uthyrning av lägenheten ger intäkter
Lägenheterna skall finnas tillgängliga för uthyrning minst 27 veckor varje år. Av denna tid ska minst 14 dagar förläggas till vardera av månaderna juni, juli och augusti. Som ägare kan du då till exempel njuta av lägenheten de två sista veckorna i juni och de två första veckorna i juli, eller de två sista veckorna i juli och de två första veckorna i augusti.
Bostadsrättsföreningen anlitar ett driftbolag som står för marknadsföring och administration och det praktiska för uthyrningen. Det är samma företag som driver både uthyrning och restaurangen.
Intäkterna för uthyrningen delas mellan driftbolaget (40%) och bostadsrättsinnehavaren (60%).
Detta ger dig fina intäktsmöjligheter att betala kostnaderna för din bostadsrätt och kanske till och med tjäna lite extra på att äga den.

FAKTA
Pris: Från 1 895 000 SEK Till 3 495 000 SEK
Avgift: Från 3 600 kr/mån Till 6 200 kr/mån
Antal rum: Från 2 rum och Kök
Boarea: Från 29 m² till 50 m²
Tillträde: Omgående

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 20 bilder
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Allrum (Våningsplan 1)
  Det trevliga sällskapsutrymmet är utformat med olika ytor såsom hallyta, köksutrymme, matplats och vardagsrumsdel.

  Hallytan har 1 kvm klinkergolv.

  Köksutrymme utrustat med gråa Ballingslöv Harmoni luckor. Vitt kakel under skåp. Kyl/Frys. Över/underskåp. Diskmaskin. Köksfläkt med kolfilter. Spishäll (Induktionshäll). Mikrovågsugn.

  Vardagsrumsdelen är inredd med bäddsoffa, matta, soffbord och TV med elektriskt takstativ.
 • Badrum (Våningsplan 1)
  Det fräscha badrummet har vita kakelväggar och matt mellangrått klinkergolv samt duschhörna med svängda duschväggar, handfat, toalett, elektrisk handukstork och tvättmaskin med kombinerad torktumlare. Spegel infälld i kakel. Spotlights i taket, ett dubbelt eluttag, hårtork, krokar till handdukar.
 • Sovrum 1 (Våningsplan 1)
  Sovrum med dubbelsäng.
 • Sovrum 2 (Våningsplan 1)
  Mindre sovrum med plats för enkelsäng.
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenhet 5 är på 37,9 kvm. Lägenheten är modern, smart planerad och ger en exklusiv känsla. Lägenheten är fullt utrustad och inredd med ett snyggt möblemang. Vattenburen golvvärme ger en varm och mysig bekvämlighet året om. Golvet är ett Alloc Skeppsgolv i vitoljad Ek. Väggarna är vitmålade med längsgående panel.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  29,3 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Uppgift enligt Kostnadskalkyl (Uppgiften är en beräknad yta och kan förändras under byggnationen).
 • Rum
  2,5 rum (2 sovrum)
 • Våning
  1 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
 • Kommentar, byggnad
  Ytterväggar av träpanel, taket har plåtbeklädnad, lågenergifönster och altangolv av tryckimpregnerat brunt trä.
 • Upplåten mark
  Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt
 • Värme och ventilationsanl.
  Luft/vatten
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Basutbud av tv / ja
Uteplats
 • Lägenhet 4 har två uteplatser som finns på var sida av lägenheten
Ekonomi
 • Avgift
  3 602 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, el och kabel-TV
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  2,5 % av gällande prisbasbelopp kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  1 % av gällande prisbasbelopp kr
 • Andel i förening
  0,04032
 • Andel av årsavg.
  0,04032
 • Andelstal insats
  0,04032
 • Kommentar, andelstal
  Andelstal enligt Kostnadskalkyl (Uppgiften är preliminär och kan förändras under pågående byggnation).
Föreningen
 • Benämning
  Bostadsrättsföreningen Kosterbaden Fritid.
 • Allmänt
  5 byggnader med totalt 20 lägenheter i storlek 30 till 50 kvm
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier