Ostronpallen 9

Ostronpallen 9

Slutpris

4 200 000 kr


Nordkoster— Strömstad

Ostronpallen 9


Slutpris
4 200 000 kr

Nordkoster— Strömstad

Fritidsboende med enastående utsikt över Kosterhavet!

Det här är en riktigt bra möjlighet för er som längtar efter ett ställe där ni kan koppla av och njuta. Fritidshus på ett av Sveriges västligaste bebodda öar i Kosterhavet. Med en kort promenad från badstrand och bryggor når man huset, här infinner sig ett lugn så fort man klivit av båten, med härlig atmosfär, och med naturen inpå knuten. Högt och vackert läge på ön med en spektakulär utsikt över klippor och glittrande hav. Med privat och insynsskyddat läge erbjuder huset 51 kvm på ett plan, med 4 rok, varav 3 sovrum, mindre kök i öppen lösning med vardagsrummet, stora fönster mot havet, öppen spis och utgång till altan. Stor tomt om 2578 kvm med många soltimmar och milsvid utsikt. Objektet för den som älskar att kavla upp ärmarna och skapa ett eget drömställe med utsikten som alla drömmer om.
Renoveringsbehov finns och möjligheten att planera och påverka boendet i den riktning man vill ha det. Under tiden man planerar är det bara att flytta in och börja njuta!
För visning kontakta Fastighetsmäklare Robert Andersson +46703303534


Boarea
51 kvm
Tomtarea
2 578 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-24

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Ostronpallen såldes av oss 2018-06-24. Se alla våra försäljningar i Nordkoster samt även på Ostronpallen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.