Ostronpallen 9 / Nordkoster / Strömstad

Fritidsboende med enastående utsikt över Kosterhavet!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
51 kvm
Totalareal
2 578 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Ostronpallen såldes av oss 2018-06-24. Se alla våra försäljningar i Nordkoster samt även på Ostronpallen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ostronpallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det här är en riktigt bra möjlighet för er som längtar efter ett ställe där ni kan koppla av och njuta. Fritidshus på ett av Sveriges västligaste bebodda öar i Kosterhavet. Med en kort promenad från badstrand och bryggor når man huset, här infinner sig ett lugn så fort man klivit av båten, med härlig atmosfär, och med naturen inpå knuten. Högt och vackert läge på ön med en spektakulär utsikt över klippor och glittrande hav. Med privat och insynsskyddat läge erbjuder huset 51 kvm på ett plan, med 4 rok, varav 3 sovrum, mindre kök i öppen lösning med vardagsrummet, stora fönster mot havet, öppen spis och utgång till altan. Stor tomt om 2578 kvm med många soltimmar och milsvid utsikt. Objektet för den som älskar att kavla upp ärmarna och skapa ett eget drömställe med utsikten som alla drömmer om.
Renoveringsbehov finns och möjligheten att planera och påverka boendet i den riktning man vill ha det. Under tiden man planerar är det bara att flytta in och börja njuta!
För visning kontakta Fastighetsmäklare Robert Andersson +46703303534

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration