Malma Bredöl 111 / Bredöl / Nossebro / Essunga

Med vy över Nossan

Slutpris
500 000 kr
Boarea/biarea
69/66 kvm
Driftkostnad
19 100 kr/år
Totalareal
2 346 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna villa på malma såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Nossebro samt även på malma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredöl är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna villa med stort vidbyggt garage hittar man mitt i den lilla orten Bredöl utanför Nossebro. I dagsläget rymmer huset två rum och kök, men den inredningsbara vinden ger möjlighet till fler sovrum om man så önskar. En stor källare med mycket utrymme finns också. Ett hus med stor potential!

I den uppvuxna, trevliga trädgården hittar man diverse fruktträd, t ex äpple och plommon. Tomten har fritt läge bakåt där den gränsar mot ett skogsområde och från framsidan blickar man ut över ån Nossan som rinner förbi. Skola åk F-5 finns alldeles intill och övrig service hittar man i Nossebro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Bredöl

Lugna orten Bredöl, någon mil från Nossebro, ligger längs ån Nossan som rinner rakt igenom byn. Här finns skola åk F-5 samt fritids. Alldeles i närheten ligger Butik och Café Magnolia, där man hittar blommor av alla de slag samt ett mysigt café. Service i övrigt finns i Nossebro, och bussar går ofta förbi.

Nöjen och evenemang i Essunga kommun

Sista onsdagen varje månad anordnas i Nossebro en av Sveriges största marknader och genom Essunga kommun går Retrovägen, där man kan besöka platser som är som de var "förr i tiden" - bland annat finns Retrolägenheten i Nossebro.

Sport och fritid i Essunga kommun

Vill man idrotta söker man sig lämpligen till Nossebro IF som håller till på Brovallen. Badhus med gym finns också. Även i Jonslund finns ett utomhusbad. Ett flertal aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Bussar utgår från Nossebro runt om i kommunen. Till Vara, med järnvägsstation, är det ca 19 km.

Skolor/förskolor i Essunga kommun

Essunga kommun har tre F-5 skolor; Bredöls skola F-5, Jonslunds skola F-5 och Nossebro skola F-5. Kommunen har en 6-9 skola som ligger i Nossebro centralort.

Tips & inspiration