Bergedsvägen 3 / Öjersjö Mossenområdet / Öjersjö / Partille

Renovera, bygga om eller bygga nytt?

Slutpris
3 740 000 kr
Boarea/biarea
65/60 kvm
Driftkostnad
32 400 kr/år
Tomtarea
1 335 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergedsvägen såldes av oss 2018-03-27. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Bergedsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö Mossenområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en solig tomt i barnvänliga och naturnära Mossenområdet i Öjersjö ligger denna mindre villa byggd i 1 plan med inredd vind och källare. Här har man alla möjligheter att skapa sig ett framtida drömboende med hjälp av både kärlek och arbetsinsats. Huset är i stort sett orört sedan tidigt 80-tal, så här är det bara fantasin som sätter gränserna. På entréplan finns kök, vardagsrum och 1 sovrum. Vinden har 2 sovrum och toalett och i källarplan har man gillestuga, badrum och tvättstuga. På tomten ligger ett garage med smörjgrop och förrådsdel samt två separata förrådsbyggnader. För den trädgårdsintresserade finns här gott om plats för grönsaksodlingar och barnen kan både hoppa studsmatta och spela fotboll på tomten. Här bor man i ett populärt område med närhet till till skolor, badsjö, härliga skogspromenader och golfbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration