Sök Meny
Såld

Öjersjö - Öjersjö Mossenområdet / Bergedsvägen 3

Renovera, bygga om eller bygga nytt?

På en solig tomt i barnvänliga och naturnära Mossenområdet i Öjersjö ligger denna mindre villa byggd i 1 plan med inredd vind och källare. Här har man alla möjligheter att skapa sig ett framtida drömboende med hjälp av både kärlek och arbetsinsats. Huset är i stort sett orört sedan tidigt 80-tal, så här är det bara fantasin som sätter gränserna. På entréplan finns kök, vardagsrum och 1 sovrum. Övre plan har 2 sovrum och toalett och i källarplan har man gillestuga, badrum och tvättstuga. På tomten ligger ett garage med smörjgrop och förrådsdel samt två separata förrådsbyggnader. För den trädgårdsintresserade finns här gott om plats för grönsaksodlingar och barnen kan både hoppa studsmatta och spela fotboll på tomten. Här bor man i ett populärt område med närhet till till skolor, badsjö, härliga skogspromenader och golfbana.

Sponsrade länkar
Öjersjö / Öjersjö Mossenområdet
Bergedsvägen 3
Slutpris: 4 000 000 kr
Boarea/biarea: 88/30 kvm
Driftkostnad: 32 400 kr/år
Tomtarea: 1335 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-02-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Öjersjö / Bergedsvägen