Hagkullevägen 21

Hagkullevägen 21

Slutpris

11 250 000 kr


Öjersjö— Partille

Hagkullevägen 21


Slutpris
11 250 000 kr

Öjersjö— Partille

Enplansvilla med fantastiskt läge vid Stora Hålsjön i Öjersjö!

Välkommen till denna stilfulla och påkostade enplansvilla med en totalyta om ca 220 kvm i underbart sjönära läge vid Stora Hålsjön. Utsikten avnjuts bäst ifrån trädgårdens baksida men även inifrån bostaden är sjön påtaglig och bidrar till den sköna atmosfären som karaktäriserar detta boende. Här finns stora fönsterpartier och öppet till nock med en takhöjd på 4.50 m i vardagsrumsdelen, magnifikt ljusinsläpp och genomgående exklusiva materialval.

I en genomtänkt planlösning kombineras här både funktionalitet och komfort. Här erbjuds vardagsrum, kök och allrum i en öppen modern planlösning, fyra sovrum varav det ena kan fungera som kontor, tvättstuga med groventré och två badrum varav ett en-suite och det andra i direkt anslutning till bastun och altanen. För den som önskar kan delen som är förråd idag integreras med övrig boarea för att få ytterligare ett par sovrum alternativt ett sovrum och ett allrum. Förrådet är isolerat och har förberetts med golvvärme och det finns fönster i flera väderstreck.

På Hagkullevägen 21 finns plats att umgås för alla både till vardags och till fest. På sommaren är kanske altanen som finns i sydvästläge, trädgården och det lyxiga spabadet extra härligt. Och om det börjar regna eller bli lite kyligare bjuder det fina inglasade uterummet skydd.

Detta är ett boende för den som söker bekvämlighet, gott om utrymme, rogivande omgivningar, närhet till skolor och kommunikationer, vandringsleder och motionsspår men som samtidigt vill ha närheten till storstadens allomfattande utbud.

Detta är tillfälle som sällan dyker upp.
Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea/biarea
169/50 kvm
Driftkostnad
40 440 kr/år
Tomtarea
1 183 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-06-17

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Hagkullevägen såldes av oss 2022-06-17. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Hagkullevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.