Hytterkullen 66 / Öjersjö Hytterkullen / Öjersjö / Partille

Parhus i suterräng i barnvänliga Hytterkullen

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
22 700 kr/år
Totalareal
174 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-12-07
Bostaden är såld!

Denna parhus på hytterkullen såldes av oss 2018-12-07. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på hytterkullen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö Hytterkullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här har du möjlighet att förvärva en egen fastighet i attraktiva Öjersjö, kanske ett prisvärt alternativ till dig som funderat på att köpa bostadsrätt. Ett parhus med två uteplatser, den ena är en träaltan mot gångväg och skogsdunge och den andra är en stensatt uteplats vid entrén med fint solläge. Ny fasad och aluminiumfönster gör huset lättskött och nya solfångare ger låg energiförbrukning. Huset har ett vardagsrum med utgång till altan, två sovrum och badrum med tvättpelare och ett ljust kök med matplats. Rummen har fått nya tapeter i vitt. Det är bara 25 steg till carport med plats för en extra parkering samt ett vidbyggt förråd. Ett bekvämt boende i ett av Partilles mest attraktiva områden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn