Isfabriksvägen 5

Isfabriksvägen 5

Slutpris

3 490 000 kr


Öjersjö— Partille

Isfabriksvägen 5


Slutpris
3 490 000 kr

Öjersjö— Partille

3:a i toppskick med sjönära läge

Alldeles intill Stora Hålsjöns kant kan vi nu erbjuda en välplanerad 3:a med social, öppen planlösning och inglasad balkong där man kan njuta av kvällssolen. Med bara 15 minuter till Korsvägen med buss och naturen som granne får ni här en genomgående ljus och trivsam bostad med hög standard och moderna ytskikt.
I Brf Isfabriken är det lätt att trivas! Du bor med vacker natur och mysiga strövområden inpå knuten. Stora Hålsjön ligger alldeles intill husen och i närområdet ligger Lilla Hålsjön som har badplats med brygga. Ett utslag bort ligger Partille golfklubbs 18-hålsbana. Med busshållplatsen på kort promenadavstånd tar du dig enkelt till Göteborg, Partille och Landvetter flygplats. Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 371 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-11-01

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på isfabriksvägen såldes av oss 2018-11-01. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på isfabriksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.