Storegården 27 B / Öjersjö Storegården / Öjersjö / Partille

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
105 113
Boarea
78 kvm
Avgift
3 980 kr/mån
Såld
2014-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storegården 27 B såldes av oss 2014-03-29. Se alla våra försäljningar i Öjersjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö Storegården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du bo centralt i Öjersjö, ett av Partilles mest attraktiva område? Nu har du möjligheten. Här finns närhet till natur med badsjöar och fina naturområden för skogspromenader, bra skolor och förskolor till barnen och utmärkta kommunikationer. Entrén är i markplan, lägenheten är en trappa upp, den är ljus med balkong i söderläge och har ett trevligt kök. Båda sovrummen och vardagsrum har ekparkett. Här finns ett badrum och en tvättstuga. Garage i länga (ingår i avgiften) och förråd i gårdshus. Skola, förskola och servicebutik finns i närområdet. Det tar ca 5 min till Busshpl, bussen går till Göteborg var 20:de minut eller Partille centrum. Med bil tar det ca 15 min till Göteborgs centrum eller Landvetter flygplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.