Vråsseredsvägen 50

Vråsseredsvägen 50


Olofstorp - Vråssered— Olofstorp— Göteborg

Vråsseredsvägen 50



Olofstorp - Vråssered— Olofstorp— Göteborg

Charmig avstyckad gård med potential att bli en hästgård

Stora boningshuset består bland annat av ett modernt, yteffektivt och tidstypiskt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och vitt kakel. Här finns ett ljust, socialt och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll, öppen spis och naturlig plats för soffa och soffbord samt fyra sovrum. Badrummet är funktionellt och ljust med toalett, dusch, handfat och förvaringsskåp.

Lilla huset som är byggt 2017 har en tilltalande öppen planlösning med genomtänkta lösningar för att vara yteffektivt. Stort rum nedervåningen som knyter ihop matsal, kök och vardagsrum på ett modernt och tilltalande sätt. Ljus färgsättning och fina materialval samt att det är öppet upp till nock skapar ljus, rymd och trivsel. Sovrummet är praktiskt placerat på loftet med många ljusinsläpp. Badrum och tvättstuga i ett gemensamt utrymme på entréplan.

Husen omges av en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med ladugård och stall med 4 boxplatser, ekonomibyggnader. Här bor du dessutom med två stora, soliga och lättmöblerade altaner med plats för matbord, stolar, plats för soffgrupper och sol hela eftermiddagen och kvällen. I ladugården finns mycket förvaringsutrymmen och plats för två bilar.

I Vråssered är det lätt att trivas och läget är briljant. Här bor du naturnära med kommunikationer på bekvämt avstånd samt att i området finns skola, förskola och badsjö, perfekt för dig som vill ha djur och älskar närhet till naturen!


Boarea
208 kvm
Driftkostnad
30 163 kr/år
Tomtarea
5 959 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-03

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Vråsseredsvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Olofstorp samt även på Vråsseredsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.