Vråsseredsvägen 50 / Olofstorp - Vråssered / Olofstorp / Göteborg

Charmig avstyckad gård med potential att bli en hästgård

Boarea
208 kvm
Driftkostnad
30 163 kr/år
Totalareal
5 959 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Vråsseredsvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Olofstorp samt även på Vråsseredsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olofstorp - Vråssered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stora boningshuset består bland annat av ett modernt, yteffektivt och tidstypiskt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och vitt kakel. Här finns ett ljust, socialt och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll, öppen spis och naturlig plats för soffa och soffbord samt fyra sovrum. Badrummet är funktionellt och ljust med toalett, dusch, handfat och förvaringsskåp.

Lilla huset som är byggt 2017 har en tilltalande öppen planlösning med genomtänkta lösningar för att vara yteffektivt. Stort rum nedervåningen som knyter ihop matsal, kök och vardagsrum på ett modernt och tilltalande sätt. Ljus färgsättning och fina materialval samt att det är öppet upp till nock skapar ljus, rymd och trivsel. Sovrummet är praktiskt placerat på loftet med många ljusinsläpp. Badrum och tvättstuga i ett gemensamt utrymme på entréplan.

Husen omges av en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med ladugård och stall med 4 boxplatser, ekonomibyggnader. Här bor du dessutom med två stora, soliga och lättmöblerade altaner med plats för matbord, stolar, plats för soffgrupper och sol hela eftermiddagen och kvällen. I ladugården finns mycket förvaringsutrymmen och plats för två bilar.

I Vråssered är det lätt att trivas och läget är briljant. Här bor du naturnära med kommunikationer på bekvämt avstånd samt att i området finns skola, förskola och badsjö, perfekt för dig som vill ha djur och älskar närhet till naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration