Morkullavägen 6

Morkullavägen 6

Slutpris

3 450 000 kr


Örby— Mark

Morkullavägen 6


Slutpris
3 450 000 kr

Örby— Mark

Nybyggd villa med karaktär

Nu ges chans att förvärva en spännande villa med funkisstil i 2-plan. Villan erbjuder hög standard och exklusiv tillval bl.a golvstående fönster. Ett eftertraktat och sjönära läge på Övre Krok. En villa som måste upplevas på plats!

Villan består bl.a av ett trevligt och ljust vardagsrum med plats för möblemang på det sätt man finner passande. Kök med bra yta som bjuder in mer än en kock till matlagningen. Här väntar exemplariska förutsättningar för en bra start på dagen – förslagsvis med en kopp nybryggt kaffe medan morgonsolen lyser in genom köksfönstret. Behaglig belysning i köket med spotlights i taket samt belysta vitrinskåp som gör det lilla extra återigen. Inbjudande matsal med rejäla fönster som skänker exemplariska ljusförhållanden, samtidigt som de ramar in exteriörens formspråk likt ett uppmålat konstverk. Vidare interiört står fyra harmoniska sovrum till ert förfogande. De vardagliga sysslorna sköts smidigt i tvättstugan med bra arbetsbänk. Lyxigt och praktiskt med två stora helkaklade badrum. Mysigt och stämningsgivande allrum med utgång till en stor balkong perfekt för större bjudningar en varm sommardag. Carport och förråd precis intill.

Välkomna att boka in er till visningen!
/Edin o Johan, Mäklarhuset


Boarea/biarea
154/8,5 kvm
Tomtarea
1 195 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-29

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Morkullavägen såldes av oss 2018-11-29. Se alla våra försäljningar i Örby samt även på Morkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.