Ensittarevägen 11

Ensittarevägen 11

Slutpris

5 250 000 kr


Furuskog— Partille

Ensittarevägen 11


Slutpris
5 250 000 kr

Furuskog— Partille

Suteränghus med garage! Egen ingång i källare till tonårsrum eller för uthyrnning!

Välkommen till ett trevligt och välplanerat suterränghus med garage i Furuskog!
På övre plan finns i ena delen de sociala ytorna som kök med utgång till balkongen och ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora altanen. I andra delen finns en sovavdelning med tre sovrum. Övre hallen har gott om förvaring i form av garderober samt ingång till badrum. Nedre plan har ytterligare ett sovrum med egen ingång, perfekt för tonåringen eller kanske som uthyrning. Boarean är enligt fasighetsutdrag. Framtida ägare kan mäta upp då eventuell biarea kan kommas att räknas som boarea. Nedre plan har även tvättstuga, badrum med dusch, pannrum med bergvärme, förvaringsrum samt ingång till garaget. En trädgård i soligt läge med äppleträd, blåbär, fläder och pallkragar för odling. Den finns en större biluppfart med asfalt som håller för lastbil och en stenlagd parkering.

Här bor man i ett lugnt och trevligt villaområde där närheten till skogen är en bonus, Prästtjärn, Kåsjön och dess underbara promenadstråk och motionsslingor finns en kort promenad bort.
Närhet till den nya stadsdelen Partille Port och Allum och allt vad det erbjuder med social service såsom matbutiker, shoppingutbud, restauranger, gym och systembolag finns några minuter bort. Härifrån går direktbussar in till Göteborg.
Flera grundskolor och förskolor finns i närområdet såsom Furulundsskolan, Björndammens skola, Ensittarevägens och Sandfallets förskola.

Varmt att boka tid för visning! Torsdagsvisningen är en helgdag!


Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
50 800 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-01-15

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Ensittarevägen såldes av oss 2022-01-15. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Ensittarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.