Jonsereds koloniområde  Mossen F3

Jonsereds koloniområde Mossen F3

Slutpris

165 000 kr


Jonsered/Amerikakolonin— Jonsered— Partille

Jonsereds koloniområde Mossen F3


Slutpris
165 000 kr

Jonsered/Amerikakolonin— Jonsered— Partille

Trädgårdsdröm med ett idylliskt läge! Byggsats till attefallshus med bygglov ingår!

Välkommen till Amerikakolonin i Jonsered, Sveriges äldsta koloniområde med ett naturskönt läge! Här finns en kolonilott som måste upplevas på plats och som väntar på sin nya arrendator. Möjligheterna är oändliga att skapa din egen växt- och odlingsoas. Lotten är belägen på ett soligt läge med fridfull natur som granne. Här finns idag ett växthus, pallkragar, en grill och ett trädgårdsförråd. På tomten ligger en byggsats på ett attefallshus om 30 kvm som ingår i köpet. Bygglov finns. Kolonlotten trädgård är omringad av staket, fina häckar och i trädgården finns flera vackra träd och vissa stenpartier..

Naturens skafferi finns runtomkring där man finner både blåbär, lingon och svamp eller om man bara önska ta en promenad i de fantastiska omgivningarna. Koloniområdet erbjuder fina rekreationsmöjligheter, inte bara genom att den intressanta miljön. . Bohusleden ligger endast en grusväg bort och inte långt till badplats. I Jonsereds samhälle finns tillgång till affär och kommunikationer från Göteborg med buss eller pendeltåg.

Välkommen att titta förbi och kontakta mig för frågor eller intresseanmälan!


Arrende
3 595 kr/år
Driftkostnad
250 kr/år
Totalareal
525 kvm
Såld
2022-06-18

Mäklarhuset Partille

Denna fritidshus på Jonsereds koloniområde Mossen F såldes av oss 2022-06-18. Se alla våra försäljningar i Jonsered samt även på Jonsereds koloniområde Mossen F.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.