Bisittarevägen 28 / Partille

Centralt i markplan med två uteplatser

Slutpris
2 230 000 kr
Boarea
76,5 kvm
Avgift
4 335 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bisittarevägen såldes av oss 2017-01-21. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Bisittarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Partille är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trevlig 3:a med två uteplatser och trädgård väntar på sina nya ägare. Lättskött och bekvämt beläget i markplan, helt utan trappor. Bostaden erbjuder ett trevligt kök, två sovrum, ljust vardagsrum, badrum och klädkammare. Ett perfekt boende för både ungdom som äldre. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, el och kabel-tv. Här bor man med promenadavstånd till naturen med härliga promenadstigar, Björndammens centrum och Allum med dess stora utbud av butiker. Busshållplatsen ligger mycket nära vilket underlättar vardagen. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration