Sök Meny
Såld

Partille - Björndammsterrassen / Björndammsterrassen 36

Fin 4:a med terrass i söderläge

Nu finns chansen att förvärva en trivsam 4:a i populära Björndammsterrassen! Lägenheten har en härlig och rymlig terrass i söderläge. Väldisponerad planlösning med tre sovrum, ett härligt vardagsrum, två helkaklade badrum och ett fräscht och ljust kök. Ett utav sovrummen har egen entré och eget badrum vilket är väldigt praktiskt för tonåringen eller för den som önskar ett eget kontor med egen ingång. Det finns även möjlighet att inreda vinden ock skapa ytterligare 2-3 rum.
Välskött förening med god ekonomi.
På Björndammsterrassen bor ni bekvämt med promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskola i området och Allum med dess stora utbud av butiker.
Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att ni når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Har ni bil parkeras den smidigt i det varmgaraget som ingår i månadsavgiften. Välkommen att boka tid för visning!

Sponsrade länkar
Partille / Björndammsterrassen
Björndammsterrassen 36
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea: 94 kvm
Avgift: 4 702 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 2
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Partille / Björndammsterrassen