Björndammsterrassen 36 / Björndammsterrassen / Partille

Fin 4:a med terrass i söderläge

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
4 702 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2017-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björndammsterrassen såldes av oss 2017-09-20. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en trivsam 4:a i populära Björndammsterrassen! Lägenheten har en härlig och rymlig terrass i söderläge. Väldisponerad planlösning med tre sovrum, ett härligt vardagsrum, två helkaklade badrum och ett fräscht och ljust kök. Ett utav sovrummen har egen entré och eget badrum vilket är väldigt praktiskt för tonåringen eller för den som önskar ett eget kontor med egen ingång. Det finns även möjlighet att inreda vinden ock skapa ytterligare 2-3 rum.
Välskött förening med god ekonomi.
På Björndammsterrassen bor ni bekvämt med promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskola i området och Allum med dess stora utbud av butiker.
Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att ni når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Har ni bil parkeras den smidigt i det varmgaraget som ingår i månadsavgiften. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration