Björndammsterrassen 20 / Björndammsterrassen / Partille

Renoverad 4:a med två uteplatser

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 394 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (BV)
Såld
2018-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på björndammsterrassen såldes av oss 2018-11-15. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Björndammsterrassen erbjuds nu ett välplanerat boende i markplan med fördelaktigt och mysigt läge. Två stora uteplatser på varsin sida om huset gör att du har både förmiddags- och eftermiddagssol. Bostaden fördelar sig på kök, ett rymligt vardagsrum, tre sovrum, två renoverade badrum och klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter finns samt rymligt förråd vid entrén.

Barnvänligt och lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i området, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att ni når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration