Björndammsterrassen 35 / Björndammsterrassen / Partille

Rymlig 3:a med härlig terrass

Slutpris
2 630 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 862 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björndammsterrassen såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Björndammsterrassen erbjuds nu ett välplanerat boende med rymlig och mysig balkong. Lägenheten nås smidigt med hiss och är genomgående tilltalande med fina materialval. Rummen disponeras över 2 sovrum, stort vardagsrum, snyggt ljust kök, helkaklat badrum, hall och rymlig klädkammare. Föreningen är välskött och har god ekonomi. Parkeringsplats i varmgarage ingår.
Barnvänligt och lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i området, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att ni når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration