Björndammsterrassen 67 / Björndammsterrassen / Partille

Välplanerad 3:a med balkong i soligt läge

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 644 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björndammsterrassen såldes av oss 2019-07-01. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Björndammsterrassen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndammsterrassen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea högst upp i området. Här erbjuds ett trevligt boende med balkong i högt läge som dessutom är insynsskyddad. Lägenheten nås enkelt via hiss och förrådet ligger bekvämt direkt utanför lägenheten. Rummen i bostaden disponeras över två sovrum i bra storlek, vardagsrum, stort kök med matplats, klädkammare samt badrum.
Området är barnvänligt och lugnt med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i föreningen, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att man når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.