Sättingsvägen 30

Sättingsvägen 30

Slutpris

5 350 000 kr


Stenliden— Partille

Sättingsvägen 30


Slutpris
5 350 000 kr

Stenliden— Partille

Stort radhus i Furulund med bra solläge!

Välkommen till barnvänliga Stenliden i Furulund där vi har nöjet att erbjuda ett av de större husen i området. Denna praktiska och väl fungerade planlösning ger utrymme och gott om plats för alla!

Här finns renoverat kök med utgång till balkong, vardagsrum med utgång till en härlig uteplats med kvällssol, tre sovrum, två badrum och två allrum. För den som önskar kan det ena allrummet på entréplan fungera som ytterligare ett sovrum. Sovrummet på övre plan som vetter mot framsidan kan igen bli ett mycket trevligt allrum. Garage finns i länga.

Läget är optimalt med närheten till natur, social service och kommunikation. Allum köpcenter är bara några minuter bort och Göteborg city når man snabbt och smidigt med både bil och buss. Området erbjuder grönytor, lekplatser och härliga omgivningar för både små och stora.

Välkomna med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
153/33 kvm
Driftkostnad
28 494 kr/år
Tomtarea
152.6 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-07-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.